data protection

ANALIZĂ DE RISC

ANALIZĂ DE RISC

Un serviciu complementar oferit de societatea noastră constă în realizarea unei analize de risc raportat la potențialitatea ori probabilitatea existenței vreunei breșe ori erori în modul de procesare al datelor personale și ca efect, pierderea ori transferul nedorit de date cu caracter personal.

Așadar, serviciul constă, în principal, în evaluarea potențialelor slăbiciuni ale organizării sistemice a entității analizate.

Raportându-ne la standardul folosit și dorit de entitățile europene, respectiv „privacy by design”/„privacy by default” se dorește ca abordarea societăților comerciale să fie una care are în vedere riscul inerent procesării datelor și luarea în considerare a factorului uman ori a posibilității unei erori tehnice în activitatea de zi cu zi.

Ca atare, serviciul vine în întimpinarea acestui dorințe pentru a identifica posibilele breșe în designul planului de afaceri pentru a spori șansele ca scurgerile de date să nu se producă.

În concret, vă vom ajuta să implementați procese care să garanteze transparența și controlul asupra procesării datelor cu caracter personal. Astfel, vom identifica riscurile, frecvența producerii acestora, gradul de severitate și nivelul de risc rezultat anterior stopării cauzei producerii acestuia.

Haideți să începem!

Ne asumăm următorul principiu: Și noi, la rândul nostru, ne dorim servicii de încredere, asemenea serviciilor pe care le oferim.

Motto-ul nostru: „For you we think outside the box. Why? Because we moved the box.”

socializați cu noi

Call Now Button